Ok Group

KURK gevels

Geprojecteerde kurk

Renovatie van uw gevels
met geprojecteerde kurk

1. Renovatie van uw gevels met gespoten kurk Thermische en akoestische isolatie

Gespoten kurk (met een luchtdrukpistool) bestaat eenvoudigweg uit kleine deeltjes natuurlijke kurk vermengd met een minimum aan hars. Gespoten op uw gevels vormt het een dunne laag met opmerkelijke isolerende eigenschappen.

2. Ademend en waterdicht

Ondanks de schijn is gespoten kurk een zeer goed ademend materiaal. Het zal geen condensatie in uw huis veroorzaken. Maar wees gerust, KURK is ook perfect waterafstotend, dus water loopt er overheen zonder dat het doordringt. Vocht blijft buiten.

3. Esthetisch en gevarieerd

Gespoten kurk legt een dunne, licht korrelige laag op uw gevels. U kunt de grootte van deze korrel kiezen om verschillende renderings te verkrijgen. De korrel kan zeer fijn zijn voor een zekere zachtheid en discretie.

4. Goed voor uw budget

Geprojecteerde kurk heeft veel troeven om goed te doen voor uw budget.

Ten eerste is het een betaalbaar materiaal. Dan heeft het de capaciteit om op natuurlijke wijze onvolkomenheden, kleine gaatjes en scheurtjes in uw gevel op te vullen.

5. Duurzaam en ecologisch

Kurk is een overvloedige en gecontroleerde natuurlijke hulpbron. Elke gebruikte boom wordt herplant voor de toekomst. Geprojecteerde kurk is een ecologisch materiaal. KURK is ook een duurzame techniek.