Geprojecteerde kurk

Renovatie van uw gevels met geprojecteerde kurk

Renovatie van uw gevels met gespoten kurk Thermische en akoestische isolatie

Gespoten kurk (met een luchtdrukpistool) bestaat eenvoudigweg uit kleine deeltjes natuurlijke kurk vermengd met een minimum aan hars. Gespoten op uw gevels vormt het een dunne laag met opmerkelijke isolerende eigenschappen.

Een thermische maar ook akoestische isolatie die het verschil maakt, naast uw binnenisolatie. Daarnaast is gespoten kurk een brandwerend materiaal.

Ademend en waterdicht

Ondanks de schijn is gespoten kurk een zeer goed ademend materiaal. Het zal geen condensatie in uw huis veroorzaken. Maar wees gerust, KURK is ook perfect waterafstotend, dus water loopt er overheen zonder dat het doordringt. Vocht blijft buiten.

Esthetisch en gevarieerd

Gespoten kurk legt een dunne, licht korrelige laag op uw gevels. U kunt de grootte van deze korrel kiezen om verschillende renderings te verkrijgen. De korrel kan zeer fijn zijn voor een zekere zachtheid en discretie. Het kan meer uitgesproken zijn voor iets dat dicht bij een gipseffect ligt.

KURK is ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Durf donkergrijs, woestijngeel of rood!

Goed voor uw budget

Geprojecteerde kurk heeft veel troeven om goed te doen voor uw budget.

Ten eerste is het een betaalbaar materiaal. Dan heeft het de capaciteit om op natuurlijke wijze onvolkomenheden, kleine gaatjes en scheurtjes in uw gevel op te vullen. Het is dus niet meer nodig om ze met de hand te vullen voor het schilderen. Dit is een zeer aanzienlijke tijdsbesparing. Tot slot is het spuiten een vrij snelle techniek om grote oppervlakken in een minimum van tijd te bedekken. Bovendien kan de KURK op de meeste oppervlakken worden gespoten!

Tot slot is het renoveren van uw gevel met KURK een snellere operatie dan andere traditionele methoden. Iedereen kan zijn weg vinden.

Duurzaam en ecologisch

Kurk is een overvloedige en gecontroleerde natuurlijke hulpbron. Elke gebruikte boom wordt herplant voor de toekomst. Geprojecteerde kurk is een ecologisch materiaal. KURK is ook een duurzame techniek. Kies de kleur van uw gevel zorgvuldig, want u zult hem nog lang mooi vinden!

+ 32 (0) 483 35 92 20

stefan@okgroup.be

Rue Arthue Maes 100/225

1130- Haren

Wij bestuderen al uw projecten

Een site gebouwd door Business Horizon