Onze diensten

Sloop

Het is vaak verplicht om het bestaande gebouw te slopen om het weer op te bouwen. Dit vereist zeer specifieke technieken en machines om het milieu niet te belasten. OK Group laat oude installaties verdwijnen alsof ze nooit hebben bestaan.

Grondwerken en funderingen

Als het land eenmaal kaal is, is het nodig om plannen te maken om het land weer te egaliseren om te bouwen. Dit is het moment om de grond te verwijderen om een nieuwe solide basis te leggen voor de toekomstige bouw.

Bouw

Op een schone en gestabiliseerde ondergrond grijpt OK Group in om de fundamenten te leggen van een solide structuur die uw huis of bedrijf zal worden.

Kantoorruimte of opslagruimte, elk gebruik heeft zijn beperkingen. Van de muren tot het dak, OK Group zet alles op zijn plaats. Dakbedekking, isolatie, elektriciteit en sanitair, interieur… OK Group kan vanaf nul beginnen om een kant-en-klaar afgewerkt gebouw op te leveren. Elke werfleider zet zich hiervoor in en houdt toezicht op het werk van zijn of haar teams, die allemaal gespecialiseerd en betrouwbaar zijn.

Renovatie

Isolatie

Warm in de winter, koel in de zomer…. Dit alles is te danken aan de goede isolatie van uw huis. Uw muren en dak kunnen zowel binnen als buiten worden geïsoleerd.

OK Group gebruikt verschillende technieken, afhankelijk van uw beperkingen en uw budget.

Verbouwing van zolders

Voeg eenvoudig een nieuwe woonkamer toe aan uw huis!

OK Group zorgt voor uw nutteloze zolder en maakt er een extra kamer van. Scheidingswanden, trappen, isolatie, Velux, afwerking…. Aarzel niet langer en verhoog de oppervlakte en de waarde van uw woning met onze oplossingen.

Externe werken

Gevels

Saaie kleuren, scheuren? OK Group blaast uw gevels op met de nieuwste technieken. Met of zonder isolatie, eenvoudig schilderwerk of projectie, alles is mogelijk.

Geef uw huis zijn jeugdigheid terug! OK Group is gespecialiseerd in kurkprojectie (KURK). Deze recente techniek maakt het mogelijk om snel de kleine ongelijkheden van uw gevels op te vullen door een natuurlijke isolator te projecteren. De grote keuze aan kleuren draagt bij aan de onvergelijkbare esthetiek van deze techniek met zijn min of meer uitgesproken korrelgrootte.

Landschappelijke vormgeving van de omgeving

De betonnen kap van uw garage, de oprit naar uw huis, de verlichting van uw tuin, de omgeving van uw zwembad… OK Group laat uw huis er aan de buitenkant net zo goed uitzien als aan de binnenkant.

Terrassen

Een goed gemaakt terras wordt bijna een extra kamer voor uw huis. In hout, steen, bestrating? Kies uw materiaal en uw kleur, OK Group maakt uw terras op maat.

Interieur inrichting

Fris uw interieur op met gladde plafonds of nieuwe kleuren op uw muren! Ruimtes verbouwen met een nieuwe scheidingswand, een nieuwe opening, lichtere kaders! En vergeet uw vloeren niet! Ga voor moderne tegels of zelfs gewaxt beton!

  • Partities
  • Coatings en plafonds
  • Schilderen op alle oppervlakken
  • Betegelde vloeren, hout…
  • Badkamers
  • Houten of PVC-frame
  • Interieur trap

+ 32 (0) 483 35 92 20

stefan@okgroup.be

Rue Arthue Maes 100/225

1130- Haren

Wij bestuderen al uw projecten

Een site gebouwd door Business Horizon